Eintrag weiter verarbeiten

A new food-composition database for 437 polyphenols in 19,899 raw and prepared foods used to estimate polyphenol intakes in adults from 10 European countries

Gespeichert in:

Bibliographische Detailangaben
Zeitschriftentitel: The American Journal of Clinical Nutrition
Personen und Körperschaften: Knaze, Viktoria, Rothwell, Joseph A, Zamora-Ros, Raul, Moskal, Aurelie, Kyrø, Cecilie, Jakszyn, Paula, Skeie, Guri, Weiderpass, Elisabete, Santucci de Magistris, Maria, Agnoli, Claudia, Westenbrink, Susanne, Sonestedt, Emily, Trichopoulou, Antonia, Vasilopoulou, Effie, Peppa, Eleni, Ardanaz, Eva, Huerta, José María, Boeing, Heiner, Mancini, Francesca Romana, Scalbert, Augustin, Slimani, Nadia
In: The American Journal of Clinical Nutrition, 108, 2018, 3, S. 517-524
Format: E-Article
Sprache: Englisch
veröffentlicht:
Elsevier BV
Schlagwörter: